Skip to content

Savigynos Menų Centras - Karate, Kick boxing, Ju Jitsu

Pradžia arrow Naujienos arrow Pasaulio Shindokai-kan čempionatas Milane, Italijoje 2013m. spalio 19-20d.
Pasaulio Shindokai-kan čempionatas Milane, Italijoje 2013m. spalio 19-20d. PDF Spausdinti El. paštas

2013 metų spalio 19 - 20 dienomis, Milane, Italijoje, įvyko varžybos dėl Shindokai-kan Pasaulio Čempiono Diržo. Laimėtojais tapo sensėjaus Mareko Kubiako mokinys Bartek Markovski iš Vilniaus klubo SMC ir sensėjus Ovidijus Antanaitis iš Kauno klubo TORA.

Į Lietuvos komandos sudėtį įėjo daugkartiniai Lietuvos Čempionai Bartek Markovski (SMC) Vilnius ir Ovidijus Antanaitis (TORA) Kaunas.

Kovos vyko trijose srityse: 2 raundai kontaktinio karate, 2 raundai kick boxing ir 2 raundai grappling. Vertinimas buvo labai paprastas: nugalėtoju tampa sportininkas, pasiuntes savo varžovą į nokautą, nokdauną, o lygiavertėse kovose nugalėtoją skelbia teisėjai.

Pusfinalyje Bartek Markovski trečiame raunde, padaręs tikslų smūgį Hiza Ganmen Geri (smūgis keliu į galvą) pasiuntė savo varžovą i nokautą. Ovidijus Antanaitis po atkaklių 6 raundų, teisėjų sprendimu buvo pranašesnis ir gavo teisę kovoti dėl pasaulio čempiono diržo.

Finale Ovidijus susitiko su Prancūzijos atstovu Jemmali Houssen ir ketvirtame raunde, tiksliais rankų smūgiais, dukart pasiuntė priešininką į nokdauną, taip teisėju sprendimu buvo paskelbtas nugalėtoju. Bartekui finalinė kova buvo sunkesnė. Jo priešininkas, taip pat iš Prancūzijos, Joumail Mehdi parodė labai gerą smūgių techniką, tačiau paskutiniuose raunduose, kai kovos vyko pagal grapplingo taisykles, pasirodė silpniau ir teisėjų sprendimu Bartek Markovski iškovojo Shindokai-kan Pasaulio Čempiono titulą.

Sveikiname abudu sportininkus, Ossu!

 
< Ankstesnis   Kitas >

Anketa

Kas Jums būtų svarbiausia naujajame karate treniruočių sezone?
 

Dienos nuotrauka

  

                                                                                              
md62.jpg