Skip to content

Savigynos Menų Centras - Karate, Kick boxing, Ju Jitsu

Pradžia arrow Naujienos arrow Vasaros stovykla 2013
Vasaros stovykla 2013 PDF Spausdinti El. paštas

Š. m. liepos 1 - 6 dienomis įvyko LSKKF vasaros stovykla. Stovykloje dalyvavo klubai iš Vilniaus (SMC), Kauno (TORA) ir Klaipėdos (RKMC). Stovyklos metu vyko ne tik sunkios treniruotės, bet ir aukštesnių diržų KYU atestacija.

Kiekvienas rytas prasidėdavo nuo kroso. Sportininkai galėjo pasirinkti bėgimo ilgį: arba prasibėgimas po paplūdimį, arba "samurajaus keliu" pramintas ilgas bėgimas siaurais miško takeliais, smelėtąja ir akmenuotąja pakrante. Po kroso ir lengvos mankštos, visi skubėjo į valgyklą, kur mėgavosi skaniais pusryčiais. Pertraukos metu kai kurie ramiai ilsėjosi savo kambariuose, tačiau tie, kurie negalėjo išsedėti be sporto nei akimirkos, ėjo draugiškai žaisti tinklinį arba mokėsi šaudyti iš lanko.

Antra treniruotė vykdavo prieš pietus, kur sensėjai stengėsi išspausti viską iš savo mokinių, kad šie pasiektų geriausius rezultatus. Išvargę, bet patenkinti, sportininkai turėjo laiko tik persirengti ir iš kart skubėjo į valgyklą, kur jų laukė karšti pietūs. Prieš vakarienę, žinoma, vyko dar viena treniruotė, kurios metu treneriai dažniausiai mokydavo technikos.

Trečiadienio vakarą vyko aukštesnių KYU laipsnių atestacija. Jos metu sportininkai turėjo įrodyti savo geležinę ištvermę, parodyti puikią techniką ir ištverti sunkias kovas.

Ketvirtadienį vyko jau vasaros stovyklos tradicija tapusi treniruotė vandenyje. Saulei kepinant ir prakaitui tekant kiekvienas norėjo kuo greičiau įlįsti į vėsinančią jūrą, tačiau treneriai pasirūpino, kad maudynės būtų įdomios. Visiems atsidūrus vandenyje buvo pratęsta treniruotė, kurios metu sportininkai turėjo atlikti gana sudėtingus smūgius. 

Penktadienio vakarą vyko "Sajonara" - paskutinis vakaro susitikimas, atsisveikinimas. Jo metu kiekvienas kambarys turėjo parodyti iš anksto paruoštą pasirodymą, o nugalėtojai buvo apdovanoti prizais, kurie šiemet buvo sveiki - kiekvienai komandai nugalėtojai įteikti vaisiai. Per pertraukas tarp pasirodymų buvo žaidimai, buvo duodamos užduotys, renkant savanorį į viršų iškildavo norinčiųjų rankų miškas, nes visi norėjo išbandyti naujus žaidimus. Ossu ir iki kitos vasaros stovyklos!

 

 
< Ankstesnis   Kitas >

Anketa

Kas Jums būtų svarbiausia naujajame karate treniruočių sezone?
 

Dienos nuotrauka

  

                                                                                              
md62.jpg